Slöa och slappa :p

Idag har vi inte riktigt vaknat till ännu :P Men vi ska iväg snart så då reder det väl upp sig..


Myspys med familjen.

Idag har jag och Vilmer varit och köpt lite kläder, sen har vi varit hemma hos tant Sara hela eftermiddagen. Skönt at sitta och snacka lite skit :P Just nu ligger hela lilla familjen upprullad i sängen med en påse Ahlgrens Bilar och ska till och kolla på Clintans senaste film Gran Torino, den verkar lovande :)


Frosting flavored

Hittade Frostin Flavored Cupcake Mints på Lagerhaus idag :) Plåtasken är jättesöt! Pastillerna smackar dock som vaniljsocker med socker på :P


Borde fixa till det där nagellacket :P

Folk gör så roliga saker

Fick syn på den här "Stuprörsdraken" imorse när jag och Vilmer va ute på promenad. Jag tycker om när folk är kreativa!Herr Muffin

Min Svägerska Catti har en hamster som hon fick av mig under tiden jag va gravid.. Jag såg honom när jag va och skulle köpa mat till våra kampfiskar.  Som alltid när man är i djuraffär så är det obligatoriskt att titta på ALLA djur, fast man bara ska ha fiskmat. Och där var han.. Herr Muffin.. Han var alldeles ensam och olycklig. Detta grundar jag på att han va det enda djur jag någonsinn varit med om i en djuraffär som kommit fram till kanten på buren och kraffsat hysteriskt där man stod. Han behövde helt uppenbart nån som tog hand om honom. Kelly är inget större fan av hamstrar andra kryp, plus att vi väntaade barn, så oddsen för att jag skulle få ta hem den va lika med noll.. Så jag ringde Catti och övertalade henne om att Herr Muffin behövde räddas, var på hon sa jag och jag köpte honom :) Herr Muffin har det nu mera alla tiders, han har till och med en "hamsterboll" som gör att han kan springa fritt i vardagsrummet då och då, fast i bollen så han inte kommer bort :)


Resesugen :D

Håller på att planera lillafamiljens första utomlandsäventyr. Tänkte försöka komma iväg i början av november, några dagar bara, men det beror på hur älsklingens schema ser ut. Just nu lutar det åt Edingburgh. Varken jag eller Kelly har varit i Skottland och det ser helmysigt ut :)Förkylda

Hela familjen är förkyld.. Beror med största sannolikhet på att semestern är slut och Kelly har börjat jobba igen. Det tycks alltid bli så när man måste börja röra sig bland en massa människor igen. Lilleskrutt klarade sig längs, men imorse va han också febrig :(

Gammal bild på mig från när jag och Kelly va i Milano och förlovade oss.. Jag blev kär i den mintgröna vespan :) Nu har vi inte v arit utomlands sen i mars då vi var i Venedig (gravidtjock och allt).. Börjar kanske bli dags för lilla familjen att ge sig ut på äventyr?

Babyshopping

Idag har Vilmer och jag shoppat. Det blev en illgrön BabyBjörn och en napphållare :)

Sensommar i Trosa..

Under lilla familjens eftermiddagspromenad så konstaterade vi att vi bor i en riktigt vacker småstad :DEn härligt lummig liten trädgård, brukar alltid stanna här och sukta. Vill också ha en sån här trädgård när vi skaffar hus :)En nöjd katt i eftermiddagssolen.Katten hade ett fint hus. Kelly tyckte att det påminnde om Venedig, vi ÄLSKAR Venedig.Åpromenaden, Trosas trademark..


Lazy day..Det har varit kanonväder hela dagen idag.. Men vi har bara legat i sängen och slappat (läs sovit). Det va en sån dag bara.. Men nu ska vi ut en sväng så att jonior får i sig lite frisk luft också..

Vill ha!

Ska köpa ett stringbord till hallen. Det kommer att bli jättefint, ni får se sen.

Ska köpa ett litet stringbord och ha i hallen. Det kommer bli jättefint, ni får se sen.

CoZykidswear

Hittade en jätterolig sida idag! En tjej som syr upp barnkläder på beställning. Kul om man vill ha lite mer unika kläder till sitt barn men inte vill, eller i mitt fall kan sy dem själv. Sidan heter CoZykidswear och är helt klart värd ett besök!
Fina barnmjukisar i härliga färger :)

Vilmers rum..

Har inte inrett Vilmers rum ännu, ville inte göra det innan han föddes.. Sitter just nu på www.styleroom.se och hämtar lite inspiration. Här är lite pojkrum som jag tyckte om:

RSS 2.0