Kråmö

Idag har vi varit ute på Kråmö i Trosa Skärgård med Villes mormor och morfar. Det va skönt att komma ut på sjön en sväng, första gången i år faktiskt..Vi invigde Vilmers nya flytväst som morfar har köpt till honom :D

Den ser lite stor ur :P


Picknick i det gröna.

Lilla familjen hade picknick vid Tullgarns slott i eftermiddags. Nu sitter vi och jäser efter att ha ätit hemmagjord cannelloni med spenat/parmesan-fyllning, mumma!


Synchronized sleeping..:D

Parken Zoo!

Idag har lilla familjen varit på Parken Zoo i Eskilstuna. Det är nu jag ska ha ett utlägg om hur roligt det var för Vilmer att se alla djuren. Men allvarligt talat så är han tre veckor gammal, han sov genom hela vistelsen. Vi åkte mer för att jag och Kelly behövde något att göra och maskerade det som "småbarnsfamilj på utflykt". Vi tyckte dock att det var fantastiskt spännande med alla djur :D, det är ju trots allt drygt 20 år sen någon av oss var där. Vi får väl ta med oss vår sovande son dit om några år igen, så kanske han håller sig vaken :D

En av de mytomspunna vita tigrarna

Jag förälskade mig i dvärgflodhästen, men jag fick inte ta med den hem för Kelly..Far och son på utflykt :D


En sån här vore fin på balkongen istället för min lilla i plast, fast jag vet inte hur den skulle trivas..


Fantomen firade sin 40-årsdag, det syntes.. Man skulle väl kunna säga att han var lätt ur form :P Men hur många medelålders seriehjältar håller kroppen i trimm egentligen?


Min nya favorit!Älskar mitt nygamla läppcerat!
Egentligen är det bara ny förpackning, men det är ju så mycket roligare att använda nu! Finns på Apoteket..  Och inte nog med det, mina tjocka gravidfingrar har svullnat av tillräckligt för att jag ska få på mig min förlovningsring igen. Äntligen!

30-års kalas!

I lördags var vi på Vilmers faster Ullis 30-års fest. Mycket trevligt med disco i trädgården, massa olika tårtor, en gigantisk skål med pastellfärgat lösgodis och rosa champagne (hallonsoda till barnen och de ammande kvinnorna :D)

Discodans :D


Äntligen lite hotta kläder..


Idag har lilla familjen shoppat :)
Först va vi på IKEA och inhandlade en ny skötbädd till Vilmer. Den gamla vi hade va i skumgummi med ett överdrag som skulle motstå vätska, så var icke fallet.. Och med tanke på hur små pojkar är så påminde den gamla skötbädden mest om en urindrypande tvättsvamp. Den nya är i galon, mycket praktiskt!

Sen tog vi en sväng förbi SKHLM.
Inte direkt mitt favoritställe, mår alltid lätt illa i upphypade gallerior, men det funkar korta stunder.. Hittade två klänningar på VeroModa. Hade lite svårt att bestämma mig för vilken färg jag skulle ha, och med tanke på att det va 50 % på dem så passade jag på att köpa bägge. Galet skönt att kunna ha lite "vanliga" kläder igen, är lite trött på stretchig trikå just nu faktiskt.Vilmer är förövrigt fantastiskt söt i sin nya solhatt :D


Nu är han här..

Vår underbara lille Vilmer föddes den 5 Juli kl. 10:06. Han vägde 3950 gr och mätte hela 53 cm. Familjen håller på och landa här hemma och vi fascineras dagligen över hur mycket man kan älska det lilla knyttet :)
Kanske man borde ha..www.sovgunga.se

Lampa till lillebror.

Fixade iordning en lampskärm till lillebror som han köpt på Myrorna. Klädde om den med en gammal gardinvepa som också är inhandlad där.. Grämer mig dock lite över att den fina gardinen klipptes sönder för att sitta på en lampa. Men men, vad lillebror vill ha lillebror får.Nytt fint, till mig!

Fick min bambiposter som jag beställde av Pinkfriday idag! Happy happy, joy joy!


Not such a fat baby :)

Va på viktuppskattning på Pricken. Det blir ingen jättebebis :D 3800gr är den uppskattad till. Visst inte jättelitet, men inga närmare fem kilo som vår sadistiska barnmorska har suttit och tutat i oss. Känns skönt, då blir det inget kejsarsnitt :)


Ultraljudsbild på Prickens ansikte. Försök klura ut den om ni kan :P


RSS 2.0