Min nya förälskelse..

Som Winnerbäck fast tjej..


Vilmer äter banangröt

Vilmer har fått prova äta lite Semper Banangröt idag :) Han tyckte om det :)

  


Babysim

Vi har börjat på babysim. Har gått två gånger hittills. Första gången hatade Vilmer det, men nu senast så va han nyvilad och tuttad, så då gick det mycket bättre.

             


Nelly High Heels-party Norrköping 2009-11-20

Va med Catti i Norrköping den 20:e, vi va på High Heels-party. Det va helt okej faktiskt, fick en goodiebag med massa fina saker bla en berlock från Mi lajki.



Det va verkligen galet mycket folk. Det fanns tjejer som hade köat sen 16:00, festen började 21:00, bara för att få ett par pjuck! Allvarligt alltså! Testa jobba istället! Då kanske ni skulle ha råd att köpa skorna!

  

Förutom skorna, så va hela upplevelsen helt surealistisk. Jag har aldrig sett så många korkade tjejer på en och samma plats. Bakom oss i kön in stog det ett gäng tjejer, typ 18 år gamla. Herregud! Vad är det för fel på dem? Inte för att töserna inte va trevliga, för det va de, men de hade ett intellektuellt djup som ett shotglas. Större delen av samtalet gick ut på vem som hade vems paket av Marlboro Lights, samt vem som spydde röd Bacardi Breezer vid senaste besöket på korgen där eventet hölls. Inte nog med att de va som en skränande flock kajor för sig själva, de skulle blanda in hela sin omgivning i samtalen också.. Då tror man ju att en 18-årig blondin med rosa läppglans ska bli lite avskräckt när man säger att man är 25 och har en liten son hemma. Icke! Då fick jag istället höra om hur mycket hon spydde på sin 18-års dag, pepp!

Väl inne och på behörigt avstånd från Spy-Pia & Co, konstaterar jag och Catti att vi är tillbaka i första klass igen. Det va verkligen som att gå på lågstadiedisco, fast med sprit. När jag gick på mitt första disco hade jag och min bästa kompis likadana tajts och jeansskjorta samt en mycket trendig tofs på ena sidan av huvudet. Det va lite samma fenomen nu, alla tjejer såg likadana ut. Oavsett om man va 140 eller 210 cm lång, vägde 45 eller 103 kg så hade ALLA samma modell på klänningen, det enda som varierade var färgskalan.. Tjejer är såna jävla flockdjur, skrämmande!


Sjukt oinspirerande!

Har verkligen inte haft lust att blogga den här veckan.. Känns liksom som om jag inte haft någe bra att skriva.. Det är lite som att försöka bajsa på beställning, det funkar bara inte. Men nu ska jag uppdatera er på vad som hänt sen sist jag bloggade.

Shoes :*

14d1f997b2eebe29a5e3502987f5992b.png

Shoes :*


I Norrköping innan High Heel-party

415666068c50b3b7e0423957f0053085.png

I Norrköping innan High Heel-party:)Galet lång kö


Hjältarna leker

Vilmer och Kelly lekar med min lillebrors gamla elefant som vi numera har döpt till Eli Fant (engelst uttal), den piper när man skakar den och Ville tycker att det är vansinnigt kul :)


Villebus

Det var länge sen jag la upp bilder på Vilmer.. Tag en massa idag när vi lekte. Klicka på bilderna för att se dem i stort format.

       

Go Kissie!

Fenomenet Kissie, what can I say? Tjejen som alla älskar att hata. Hon ligger förmodligen på första placering inför SM i idiotiska uttalanden :) Men jag måste ändå säga att hon är galet skön. Hon har lyckats göra majoriteten av alla tjejer i åldern 14-25, som läser bloggar, förbannade. Det är ganska många arga tjejer :P Hon lägger upp taskigt photoshopade bilder på sig själv, klankar ner på allt från feta människor till att ifrågasätta folks personhygien, dessutom stavar hon fel när hon gör det. Hon är med andra ord en riktig praktbitch vars ego täcker varenda kvadratmeter av "lilla landet lagom".

MEN, samtidigt som folk förfäras av henne så säljer tjejen lösnummer på lösnummer av VeckoRevyn pga nån halvtafflig intervju. Hon kammar dessutom hem ca 34 % av de pengar som bubbelroom.se ger till sina bloggare som får pröjs. 34%! Den här tjejen tjänar fina pengar! På att göra varenda sinnesslö tjej i Sverige förbannad! För varje enskild besökare ger henne mer pengar, och folk är för sensationslystna för att hålla sig därifrån :) Jag måste bara säga en stor applåd till Kissie!

BVC igen.

Har varit på BVC med Vilmer idag igen. Hans lilla tå hade blivit mycket rödare och mer svullen :( Så nu har vi fått antibiotikasalva och så ska vi lägga nytt förband 2 gånger per dag i en vecka. Inte lätt med de där små fötterna :P

Men nu så blir det hur som helst inget babysim den här veckan, vi får väl se hur det ser ut nästa vecka.


Nageltrång?

Vi har varit på BVC idag. Vilmer väger 6723 gr och är 66,5 lång :) Han har tillväxt period nu, så jag måste amma lite mer. Han hade nämligen inte gått upp riktigt så mycket som han borde.. Så nu är det bara att amma på. I värsta fall så får vi lägga till ett mål med ersättning om han inte börjar gå upp i vikt, och det vill jag helst inte.

Sen så upptäckte jag att han va röd och lite svulle om ena tån igår, så jag passade på att fråga om det också. Han har tydligen typ nageltrång! Kan bebisar ha det? Så nu ska vi lägga omslag med nån sorts gel fram till onsdag, är det inte bättre då så ska Ville få lite antibiotika. Stackars skrutten :(


Yes!

Har fått tag i armbandet som jag ville ha till bröllopet! Kusin hade varit inne på H&M´s hemsida och sett att de fanns. Fyller de på de slutsålda lagren igen!? Då är det väl inte limited edition? Jag menar vad är vitsen med köandet från helvetet om det ändå fylls på med nya grejer i webshopen efter ett dygn? Hoax!!


Popcornmys..

Vilmer sover. Jag och Kelly sitter och myser i soffan. Vi har poppat popcorn, för första gången på jättelänge, och sitter å kollar på Day after tomorrow. Assmutt!


Mama got some Jimmy Choo!

Lyckades komma in på H&M´s hemsida!
Det mesta va dock slutsålt.. MEN, jag fick tag i en illrosa clutch! Köpte den mest bara för att, men nu börjar jag faktiskt bli riktigt kär i den :)

 

Däremot så efterlyser jag numera det här armbandet. Det är slutsålt, men jag skulle verkligen vilja ha det på mitt bröllop :) Så om nån har ett som ni vill sälja så är det bara att lämna en kommentar så hör jag av mig :)


Designer Hell!

Idag släpptes Jimmy Choo´s kollektion för H&M..
Kan ju säga att det var en mindre omöjlighet att komma in. Eller omöjligt va det väl inte, men med tanke på att jag varken va beredd att tälta eller få en polisanmälan för misshandel så blir jag utan de där fina pumpsen :(
Jag ska försöka att beställa ett par från H&M´s hemsida, men det verkar ungefär lika omöjligt just nu.. Det tråkiga är att om en vecka så kommer det ligga massa annonser uppe på Tradera där nått pucko säljer hela lagret som de har köpt på sog till ett vansinnigt överpris :(

Min "lilla" kusin är på besök i sverige, hon ska hem till mor och far idag.. Det ska iaf bli roligt :)


Besök hos kusin Elvira.

Just nu är vi och hälsar på hemma hos Kellys bror.
Vilmers kusin Elvira har en Ipod-högtalare som hon fick av mig för typ ett år sen. Den ser ut som en rosa utomjodning, låter hela tiden och driver alla till vansinne :P och just därför fick hon den. Jag menar vem vill inte att ens treåring ska ha nått som låter som en femmannaorkester på tjack?

Besviken!

Nu är det två dagar sen alla fick våra inbjudningar. Ja okej, det står osa senast 10/12. MEN, inte en enda av mina släktingar har ringt och sagt grattis till bröllopet. Kellys familj däremot, de hör av sig, som sig bör! Besviken!

Ojdå..

Det va rigtigt längesen jag bloggade nu :S
Vi har varit dundersjuka hela familjen. Det började med magsjuka och slutade med en dunderförkylning.. Lilleskrutt har varit riktigt febrig, men han har ändå varit på hyffsat bra humör.

Fick biljetter till Pink-konserten igår, men kunde inte gå pga ovannämnda förkylning. Mor och far fick överta de biljetterna. Pappa älskar Pink, så det känns bra ändå, han va jätteglad när jag pratade med honom igår. Vi har bestämt att vi ska gå på nästa turné, även om det kräver att vi ska åka till London så ska vi se henne.

Nu har inbjudningarna till vårt bröllop nått ut till berörda hushåll :) Vi har hållt tyst om det, eftersom att vi ville överraska folk med inbjudningarna :) Den 27 Februari, Kellys födelsedag, är den stora dagen. Jag ser verkligen fram emot det! Klänningen är redan köpt, den är underbar! Kelly ska ha sin farfars konfirmationskostym, en kritstrecksrandig gangsterkostym från 30-talet. Den är asnaajs!


Lunnefåglar..

Vilmer sover, han har sovit sen klockan 21:00. Låg och tittade på honom, han skrattar till i sömnen ibland. Jag undrar vad han drömmer om egentligen.. Sen låg jag och spånade på hur han kommer bli när han blir större, vad han kommer skratta åt och vad han kommer samla på.. Min lillebror samlade på "Monsterböcker", nån sorts bokklubb som skickade ut "infoblad" om allt från eldmyror till LockNess-odjuret. Han hade hur många pärmar som helst..

Jag samlade nog inte på nått särskilt, om man inte räknar skräp, men däremot kommer jag ihåg att jag var vansinnigt fascinerad av lunnefåglar. De är bara helt underbara. Stora färgglada näbbar, små och knubbiga. De ser litegrann ut som ledset sminkade clowner, fast fåglar.. Sen tyckte jag att det va roligt att de inte är utformade för att flyga men ändå gör det :) Och så lever de tillsammans hela livet, men häckar först efter fem år tillsammans :P

Kommer ihåg ett avsnitt av Mitt i naturen som handlade om lunnor, de var helt fantastiska! Går Mitt i naturen fortfarande? Känns som det va evigheter sen det gick nått vettigt. Nu kollar folk på Mama´s boys och Ensam mamma söker, eller som jag helst vill kalla det: Trailer trash looking for some action. Vem kommer på alla hjärndödande program? Mer lunnefåglar på TV!




















Snask!

Var hos Catti idag, snackade lite skit och hade trevligt.

Vi skulle äta middag. Va jättehungriga och orkade innte laga mat, så det blev pizza.. Ja, jag vet.. Pizza.. *Slaffs*.. Hur som helst så när vi käkat och skulle betala så fick Catti två klubbor av den snälla pizzabagaren. Brevid oss vid detta exakta ögonblick står en herre i övremedelåldern, iklädd en fläckig t-shirt, stentvättade jeans, en gammal skinnjacka och , hör och häpna, träskor :P. Mannen i fråga vänder sig till Catti, ler som bara ett riktigt dumdrägg kan, och säger "vad snäll han er som ger er något gott att snaska på ikväll..hehe.." Catti vänder sig till mig med ett leende så besvärat att man nästan skulle kunna misstänka att hon fått en stroke. Och över en sekund så förvandlades hon från en inte särskillt pryd människa till en närmast frikyrklig karaktär som drog haranger om snuskgubbar, kränkningar och pedofiler. Riktigt roande faktiskt :)



Ursäkta men vadfan sa farbror!?


Förresten

Hittade den här bilden som lillebror tog på Vilmer på min födelsedag. Han är så fin min lilla skrutt :P


Sängbloggning

Sara och Robban har varit här och käkat ikväll, laxfilé och brocolli.

Kelly är på UGL-utbildning, så jag och lillskrutt är ensamma hemma hela veckan. Känns lite tomt men vi klarar oss bra. Sitter i sängen och kollar på "Grannfejden", återigen, vilka jävla människor.. Lillskrutt somnade för en halvtimme sen, han ligger här bredvid och snarkar :) Ska ta och krypa ner och sova nu jag också.. Jag får uppdatera bloggen bättre imorgon :P


Lunch..

Sitter och käkar lunch, Lillskrutt sover middag.

Har beställt personbevis från Skatteverket till Vilmers pass. Det skulle komma inom ett par dagar, så om vi har tur så kan vi gå till Polisen och fixa pass redan på fredag..

Så fort Vilmer har vaknat så ska vi gå bort och posta lite brev, men mer om det senare :P


Prag-planering

Skrev tidigare att jag fick en Pragresa för mig, Vilmer och mormor i 25-årspresent. Vi, eller rättare sagt mormor, har inte haft tid förut. Men nu så har vi bestämt att vi ska åka ner den 5 december och stanna där i 3 dagar. Vi har hittat ett jättemysigt hotell som ligger mitt i centrala Prag. I slutet av november börjar det stora julmarknade i Prags Old town som håller på varje dag ända till årsskiftet. Ska bli mysigt med stor julmarknad, då kanske man kan ladda upp med lite ordentlig julkänsla i år.


Julmarknad på Stora torget i Old Town, Prag.

Måste åka till Polisen och fixa ett pass till Vilmer.. Kan ju vara bra att ha hur som helst, då kan man ju åka iväg när man vill. Kanske åka ner till Polen och hälsa på Vilmers morfar på jobbet, eller en snabbtripp till London kanske och gå på Hamleys Toystore.. Det borde vi verkligen göra :P


Smycken..


Fick ett jättesnyggt läderarmband av mor och far när jag fyllde 25. Låset är liksom hela grejen med smycket, jag tyckte att det va helläckert.

 

Idag så fick jag ett halsband i samma serie som jag skickade efter. Jag har dem i svart läder, men de finns även i brunt. Går att beställa här


God morgon god morgon..

Hjältarna sover fortfarande, Tim Burton-marathon var tydligen jobbigt för så väl stor som liten. Vilmer sov ju dock igenom större delen av det på en jättekudde i soffan..

Funderar på om jag ska väcka dem och se om vi ska åka till Skogskyrkogården och tända lite ljus.. Har ni varit och tänt ljus hos era nära och kära?


RSS 2.0