Vilmer provar hoppgungan :P

Kelly envisades med att vi skulle prova Vilmers hoppgunga. Vilmer skrattade, Kelly va entusiastisk och jag var skeptisk..


Weekend i Långsele.

I helgen har jag, Vilmer och Vilmers mormor varit i Långsele, Ångermanland, och hälsat på min mormor och morfar. Klantig som jag va så glömde jag sladden till kameran, så jag har inte kunnat ladda upp några bilder under tiden vi var där..
Helgen bjöd hur som helst på långa höstpromenader utmed älven och mormors supergoda klappgröt samt en hel del själslig rekreation. Han även gå på loppis, fyndade världens finaste gröna lampa :) Skönt att komma någonstans där allt är som vanligt och inget är särskillt bråttom. Änglatrumpeten och daliorna blommar fortfarande i mormors trädgård fastän det är långt in på hösten, och morfar lägger sin patiens i godan ro, precis som vanligt, precis som det ska vara..

       
    
   
   

 


Bitterljuvt och smärtsamt romantiskt..

Min kusin bjöd på middag i lördags, hon spelade den här låten för mig. Nu blir jag inte av med den från hjärnan..By request :)Muffins ca 15 st:

2 ägg
1,5 dl socker
4 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
1,5 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
75 gr smör/margarin
2-5 msk kakao (efter smak)
chilipulver efter smak

Vispa ägg och socker pösigt.Blanda mjöl, salt och bakpulver och rör ner i smeten, omväxlande med mjölken.Blanda sist i det smälta, avsvalnade matfettet. Slå upp i muffins formar. Grädda i mitten av ugn på 225 gr i ca 15 min.


Frosting:

100 gr osaltat margarin
100 gr Philadelphiaost
200 gr floursocker
kakao efter smak

Blanda det rumstemererade margarinet med Philadelphiaosten tills det är en slät massa. Skikta sedan i Ffoursockret för att undvika klumpar. Smacksätt med kakao och spritsa sedan på de avsvalnade muffinsen.

Lycka till :)

Åh hipp åh hipphurra åh grattis på min 25års-dag!

'

Igår fyllde jag 25 år. Jag bakade chili/choklad-cupcakes med chokladfrosting och kanderade rosenblad :) mumma!

Mor,far och bror var här samt delar av älsklingens stora familj. Det var jättemysigt! Jag fick massa fina saker, bla en resa till Prauge. Så nu ska jag och Vilmer åka till Prauge med mormor :)


Inspiration

            
         


 


Nåtarö

Älsklingens familj har haft sommarställe ute på Nåtarö, Stockholm skärgård, i alla tider. Det är en ö där det är förbjudet att bygga sommarstuger eller fasta byggnader, så alla bor i stora tält. Det är en jättecamping alla 60-talet med superstora tält med kyl, spis, ordentliga golv och prylar. Supermysigt, som sommarstugor fast av tyg :P. Nu har vi köpt en egen tältplats med tält. Tältet är 4x6 m och har en liten veranda :). Det är helt oinrett förutom en dubbelsäng, så vi behöver fixa lite, men jag har värsta planerna för det :). Vi ska ut och riva det och lägga det i vinterförvaring nästa helg, då ska jag lägga upp bilder så ni får se hur det ser ut :P

          

Nåtarö Sommaren 2009


Underbar

Jag har förälskat mig i den här låten sen vi såg Gran Torino :)


Badmonster!Mamma och Ville-Bus badar :)


Nära döden-upplevelseVa på mitt första spinningpass sen gravidmånad 5 igår. Har duktigt ont i rumpan idag, det straffar sig att tjocka på sig :P


RSS 2.0