I´m buying this one again!

Min absoluta favorit! Moisturiser med avslappnande egenskaper från Body Shop. Hade en sån förut, innan vi fick Vilmer. Men Kelly slängde den eftersom att de inte rekommenderade att man använder den under graviditeten, de avslappnande ingredienserna kunde tydligen sätta igång förlossningen förtidigt..
Hursomhelst så nu är jag ju inte gravid, så nu ska jag ha en ny. Har aldrig somnat så bra som när jag använt den.

Vargavinter.

Bokstavligen! Jag mötte varg på Edanöbron igår natt när jag skulle hämta Kelly och lillebror på svensexan. Först trodde jag att det va en förrymd schäfer, men icke, det va en varg. Mobilen log i jackfickan fastklämd under bilbältet, så jag han tyvärr inte ta nån bild :( Ringde morsan direkt när jag fick upp mobilen, hon trodde att vargen är så här långt ner för att det är brist på mat uppåt. Ska ringa SN imorgon och berätta, får se om det är nån mer som siktat denna vovve..

Hjälteäventyr..

Idag har vi, som jag sagt tidigare, varit på den nya loppisen i Södertälje Hamn. Ligger i gamla ÖB-lokalen, hur stort som helst!
Fyndade ännu fler fina koppar med fat, sex stycken av varje för att vara exakt. De här är lite mindre än de jag köpte härom dagen, så de här funkar nog inte att dricka te ur. Det börjar bli en hel del koppar här hemma nu, och jag dricker ju inte kaffe.. Men Kelly får väl ha kafferep med alla granntanter när han är pappaledig :P 40 kr fick jag ge för dem i alla fall, riktigt nöjd :)
Sen hittade jag en ljusblå Bambi-brosch, 5 makaroner för den :)
Nacho Libre-dvd 10 kr, så sjukt rolig! Kelly har inte sett den, så vi ska glo på den ikväll :)
Sen så köpte Kelly en gammal bok med teaterrepertorium från 1841, "Antverpens belägring, en tragedi i fem akter", upplyftande :P Han är nöjd, och boken va fin, så varför inte liksom.
Efter loppisen drog vi ner på stan för att få Kellys bröllopskostym ändrad lite. En jätte-high five till turkarna, ja man får säga turkar om de kommer från Turkiet, på skrädderiet/kemtvätten på Nygatan! Så serviceminded! Kostymen är ändrad, tvättad och klar till på onsdag. Tack för den!
Nu är hela lilla familjen helt slut, eller ju, mamman och pappan iaf. Ville-Vilding däremot rockar på i hoppgungan som om det inte fanns nån morgondag.

I want this haircut!

Bilden kommer från Flickr
Wow! Jag vill ha den här frisyren! Inte rosa, men resten! Tycker det är supersnyggt med lite lockar och sen rak lugg :)

Loppis med Ville och Lina.

Jag och Vilmer har varit på loppis med kusin Lina idag.
Fick syn på de här stolarna i teak, köpte dem dock inte. Kände att jag borde rådfråga Kelly innan jag köper nya stolar.. Jag ska köpa dem nu hur som helst, på tisdag, loppisen är stängd fram till dess. Är lite trött på mina gravopsykos-rosa köksstolar som vi har nu. De kommer göra sig mycket bättre ute på Nåtarö, plus att de här kommer bli jättefina tillsammans med matbordet jag ärvde av min farmor.. Funderar på vad man ska klä om dynan med för tyg bara..
Däremot så köpte jag lite glas och prylar till bröllopet, samt de här vansinnigt snygga kopparna med tillhörande fat. Eller rättare sagt, jag köpte så mycket glas så att jag fick kopparna på köpet. Kelly älskar dem, han säger att det påminner om några koppar de hade hemma när han va liten :)
Kusin Lina fyndade en jättefin lampfot som jag ska hjälpa henne fixa en skärm till, det tycker jag ska bli jättekul. Vi har ju så många golvlampor här hemma, men nu kan jag fixa och dona med gott samvete :P

Hjältarna och jag..

Jag är så glad att jag har mina hjältar, de är det bästa som finns :)
Vilmer blir bara större och större, han är så fin :) Skrattar med hela kroppen för det mesta :)
Han kryper runt i hela lägenheten nu, det är ingen hejd på honom. Är det inte varje bok i bokhyllan som ska rivas ut så sätter han igång robotdammsugaren och jagar den :) Angående bokhyllorna så har jag förövrigt tröttnat på våra tråkiga Billy-bokhyllor. Lite surt, för de är nyinköpta, inte särskilt dyra men ändå..  Jag ska försöka deala med tanten på loppisen i vagnhärad, hon är ganska bra på sånt. Hon har två 50-tals teakbokhyllor som har stått där i säkert ett år, som hon inte får sålda. Ska se om hon vill göra ett byte, mina Billy mot dem. Billy-bokhyllorna lär hon ju få sålda snabbare, så alla vinner på det :)
Och på tal om loppisar så har det öppnat en ny stor loppis i Södertälje Hamn, vi ska utforska den på fredag, hjältarna och jag.
Lillebror har varit här idag också, jag har hjälpt honom med ett CV.
Han har fått tag på en ny analog kamera. En DianaMini. Den är fjantigt ful-snygg och 80-tals plastig, men tar faktiskt riktigt bra bilder. Så med tanke på att den kostade en knapp femhunka och funkar lika bra som kitschig accessoar som den funkar som kamera så tycker i alla fall jag att det är ett fynd.

Happy Valentines Day!

En lugn dag hemma. Städat och tvättat lite, hjälpt lillebror med lite jobbprylar och lekt med hjältarna. Vilmer har varit maharaja och jag och Kelly har varit hans elefanter. Han uppskattar nog den leker mer sen när han vet vad elefanter är för nått.. Men han skrattade gott hur som helst.
Vi har käkat räkmackor till middag idag, lökigt värre. Skönt med en stilla alla hjärtans..

Tjejkväll.

Igår hade jag tjejkväll/minimöhippa med kusinerna :)
Jag fick en goodiebag med lite må-bra-prylar :) Vi prövade brudklänningen och jag har numera "smoething old, something new, something borrowed, something blue and a silver penny for her shoe". Till middag mumsades det tacos och kusin Lina hade gjort franska macrons :)
Och så spelade vi spel och kollade på en massa gamla kort. Jag har numera bildbevis på att Ville faktiskt ser ut som mig också :)
Tack för en supermysig kväll! Tyvärr va jag en klant och glömde ta med mig kameran, men kusinerna va utrustade så de kommer med ett mail senare :)

Så var det..

Ville har RS-viruset. Som tur var är smittotiden över och han är så pass stor, så vi slapp stanna kvar på sjukhuset. De hjälpte Ville få upp lite slem, kollade hur han syresatte blodet och gav honom lite syrgas bara som en liten boost. Han kan tydligen vara hostig i upp till en månad nu..
Men nu är vi hemma igen, sitter i soffan och myser. Lill-hjälten är lite medtagen av dagens behandling.
Stor-hjälten är med moffa i Deutchland och handlar sprit, så det blir bara vi här hemma idag.

RS-virus?

Vilmers förkylning vill inte ge med sig, han har haft mer eller mindre feber i 5 dagar nu. Vi va hos BVC i förrgår, de kollade honom i halsen och konstaterade att han va svullen och irriterad. Tog en Strep A-odling, men den visade ingen, så vi blev hemskickade med förmaningen att återkomma om det blev värre. Under gårdagen och idag har hans hostande blivit värre och värre. Och imorse så kräktes han en massa slem här hemma :( Så jag ringde vårdguiden, för att va säker. De sa att förhoppningsvis så är det bara att han är monstersnorig, men de sa att jag borde få tag i en doktor och be honom testa för RS-virus med tanke på att Ville varit febrig så länge.. Ringde BVC igen, fick ingen tid förrän imorgon, ska dock åka in akut om det skulle va så att Villes andning blir annorlunda. Nu är min lilla gris helt utslagen efter att ha hostat hela morgonen :(

Fast.

Har varit och träffat prällen idag, gått igenom vigseln. Han va störtskön! Skämtade och höll på :) Man återfick fokus lite också, den här dagen handlar om oss, inte alla andra.
Sen har jag och Sara lyckats köra fast med bilen också, på mammas och pappas uppfart. Vi fick flytta pappas prydligt plogade snövall 30 cm för att komma loss. Men vi fixade det själva i alla fall, efter telefonkonferens med pojkvännerna :) Teamwork FTW!

Nu skiter jag i det här.

Tack för möhippan, laserforce va grymt, jag mådde som en räv dagen efter och har träningsvärk i röven.
Jag försöker pussla ihop ett bröllop som passar alla, är ganska stresstig. Saknar kuvertavgifter från en massa folk, ännu mer stressande. Försökte lösa det idag men det gick inte så bra, fortsätter imorgon.. Har pratat förväntningar med min tärna idag, skönt att vi är på samma sida. Fått en skopa skit för att jag är ärlig, uppfriskande. Håller folk om ryggen som säljer ut mig, slutar förvänta sig att folk har råg i ryggen. Ska lösa bröllopsskiten imorgon, nu ska jag ta hand om en supersjuk unge.. See ya!

Snyggve :)

Måste bara lägga upp en bild på Villes outfit, jag tycker att han är så snygg idag :)
Body: Småfolk, köptes innan han föddes
Byxor: Kellys gamla bebiskläder som hans mamma sytt i froté
Dräggelbib: CheapMonday, från tant Malin
Strumpor: Omaka
Nu går det riktigt bra att ta sig framåt, men det ålas fortfarande mer än vad det kryps :)
Sen är Vilmer vansinnigt stolt över sina nya tänder också. De i överkäken syns inte så mycket ännu, men det ska smilas så fort nån ser på :)

Långben-tänderna och en tupplur till mamma.

Nu har tänderna kommit fram. De sticker igenom tandköttet så pass mycket att de inte verkar störa längre. Nu ler han stolt istället, som om han försöker visa upp dem :)
Själv är jag galet trött på allt som har med bröllopsplanering att göra. Nu får det va bra, nu vill jag bara gifta mig så att man kan ta det lite lugnt sen :P
Kelly slutare tidigare idag, det va uppskattat. Hela familjen sov middag ett tag, sen gick hjältarna upp och jag fick sova en timme till. Det va ännu mer uppskattat :)

De där tänderna.

Har kämpat med en trött och ledsen liten kille i gungstolen ikväll. De två första tänderna gick hur lätt som helst, de två som kommer nu verkar lite värre. Nu har lillskrutt somnat iaf, svettig och trött.. Det är så att det nyper lite i hjärtat.

Gnag gnag gnag.

Vilmers övre framtänder är på väg. Igår va han febrig och gnällig hela dagen. Idag ålar han runt på golvet och tuggar febrilt på allt han får tag i :)
Vi ska ringa och väcka faster Catti snart, sen ska vi åka till Gnesta och fortsätta bröllopspysslet. Egentligen hade jag tänkt att vi skulle köra en superpromenad till Vagnhärad nu på morgonen, med te i termos och hela kittet. Men med det här snöovädret så får det bli en annan dag.

Bröllopspyssel med Catti :)

0-674475edb972c026521554ae48b4970d.png

Bröllopspyssel med Catti :)


Signerat

Jag älskar den här sidan, den är fylld med kreativa människor som försöker nå ut med sin idé. Hela konceptet är få ut ny design till folket, oavsett vad det är. T.ex om du stickar jättesnygga vantar och vill prova på att sälja dem till folk. Då kan du ansöka om att få bli formgivare hos SIGNERAT.se, det kostar 350 kr att skriva in sig därefter kostar det 35 kr i månaden. Du lägger upp dina vantar, nån klickar i att de vill ha två par, du får ett mail med beställning och voila! du har sålt din egen design :)
Jag personligen blev kär i det här armbandet som heter Adam. Det är gjort i silver samt bitar av gammalt Stig Lindeberg porslin i just mönstret "Adam". Verkligen jättefint, dock lite för dyrt faktiskt :(

RSS 2.0