Helt bortkopplad, eller avkopplad kanske?

Vi har varit i stugan sen i söndags, så skönt! Det tar 15 minuter längre tid att åka till jobbet på mornarna, men det är det värt! Grejen är ju den att man är helt bortkopplad där. Inga TV-kanaler och inget internet, därav den nu låga uppdateringen. Jag kan dock meddela att jag har beställt mobilt bredband till oss, så att ni också får se hur bra vi har det där ute :P Jag är bara hemma just nu för att hämta lite saker och betala de sista räkningarna som kommit. På återseende!

Stugan

Här kommer vi spendera vår sommar iaf. 45 kvm med tillhörande gäststuga och snickarbod, ca 1 km till närmsta badplats :) Ett grönsaksland ska fräsas upp och grillen ska gå varm. Kelly är som ett barn på julafton och jag tycker att det ska bli så vansinnigt skönt med lite lugn och ro. Så najs!

The Look Book

Vi har gått igenom Kellys bildgalleri i datorn, han har lyckats samla på sig ett par bilder på mig genom åren :P

Gunga gunghäst

 

Kelly och Vilmer var hos farbror Frank och lekte med Villes kusin Jonathan idag. Med sig hem fick de en gunghäst som Kellys pappa har gjort. Jag tror att den har gått i arv till alla släktens ungar..Hur som helst så gillade han den, fram till det att jag plockade fram kameran ungefär :P


Spring!

Vi tränar till Trosa Stadslopp, pappa och jag. Han va dålig i höstas och fick problem med knän och höfter, så träningen har inte varit så frekvent förrän nu på sistone..
Men med tanke på att han sprungit stadsloppet sen det startades så kan han ju inte vika ner sig nu, pannben ska det va :P Jag springer mest som moraliskt stöd :)
Hur som helst, idag sprang vi halva loppet under utsatt maxtid för den sträckan. Vi hade 8 minuter tillgodo, det här kommer gå galant! Härligt!

Idag gick han!

Vi lekte i vardagsrummet och helt plötsligt släppte han soffan och gick till Kelly! Om nån vecka får vi jaga honom.

Mumma!

Idag började jag nytt jobb, kul! Alltså har jag förtjänat belöning :P Dagens nöffis blev en ask blåbär och nät melon :)

En evighet och igår..

Hjältarna härjar runt i köket. Det mumsas majskrokar och övas på att gå, snart måste han väl gå? Det känns som att tiden bara flugit förbi, men det känns som igår som vi kom hem också.. Som för en evighet sen, eller igår..

Kom hem sent..

Kom hem förhållandevis sent efter jobbet idag, fixat med lite prylar. Spenderade det som var kvar av kvällen med att leka och skratta riktigt mycket samt ta ett långt bad med Vilmer. Han är så mysig min lillhjälte, jag älskar honom..

Grodan?

Vilmer sover räv och Kelly ser ut som Peter Harrysson :P

Hjältarna odlar

Det va längesen jag la upp fina bilder på Vilmer har jag fått höra :P
Kelly har ju planteringsfrenesi här hemma och Vilmer hjälper ju så gärna till, så ni får en bild på när de höll på ute på balkongen här i veckan.

Jag är inte ett pretentiöst as!

Fick höra på kusinens student skiva idag att min farbror kommenterat ett av mina blogginlägg men jag inte svarat. Jag hade inte ens sett kommentaren. Annars så brukar man alltid se det i "senaste händelser" när jag öppnar bloggen här hemma. Lite fundersam över detta så bestämde jag mig för att kolla i mitt kommentars-arkiv när jag kom hem och konstaterar att jag inte bara har missat den kommentaren. Det fanns helt allvarligt flera hundra kommentarer där som jag aldrig sett och som inte finns publicerade på bloggen! Jag har skickat ett argt mail till blogg.se om detta och lovar att i fortsättningen ska jag försöka svara på alla era kommentarer.

Dennis student.

Va på kusinens studentskiva idag, grattis pruttunge! Vi är såå stolta över dig!
Vi grinade lite vid utspringningen och sen skulle det åkas lastbilsflak. Efter det va det en kusin med lätt slagsida som tog emot oss hemma :P Han fick en gitarr av alla oss kusiner, han va nöjd så då är vi nöjda :)

Efterlysning:

Alla våra bra filmer är utlånade och utlånade filmer blir aldrig tillbakalämnade utan tjat. Kommer man inte riktigt ihåg vem som lånat filmerna så är det svårt att tjata, alltså efterlyser jag följande filmer:
Greenstreet Hooligans, Snapphanarna, Red Baron, V for vendeta, Tristan and Isolde, Boondock Saints och Sweeny Todd
Återlämnas snarast, Tack!

Uppdatering..

Har inte bloggat på hur länge som helst.. Har varken haft tid eller lust. Det har varit förkylningar, allergier och studentiranden till höger och vänster.. Vi kom hem hela och säkra från Polen iaf, inga fler bombhot :P
Igår va vi ute på Nåtarö och reste vårt tält. Vi har inte fyllt dem med grejer ännu, det ska vi göra nästa helg.. Jag har fyndat en fotogenkyl på Blocket.se för en femhunka, nöjd.
Det ska bli vansinnigt skönt att vara där ute i sommar, hoppas på massa sol och lite lugn o ro.
På vägen hem från Nåtarö igår så fick jag syn på dessa Eames stolar. Vet att de finns på en del gamla flygplatser och idrotts hallar, men inte utanför random pizzeria på landet :) Man kanske borde höra med ägaren om han går med på att man ersätter dem med nån slags parkbänk. De vore ju vansinnigt coola att ha hemma :)

RSS 2.0