Amerika, Amerika.Första veckan i Amerika har passerat i en ruskig fart. Vi startade i San Francisco, häftig stad med mycket skön stämmning, vi cyklade till Red Wood och kollade på riktigt höga och tjocka träd. vidare ner efter kusten på A 1 efter några dagar. Efter att ha sovit i Santa Maria så tog vi sikte på Death Valley, vilken solnedgång, vilka fantastiska små samhällen. vidare förbi Hoower dammen. Bilder kommer när vi hämtat oss från det storslagna monumentet. Grand Canyon, stor spricka i jordytan, som vanligt skall Marja visa sig på styva linan, två fantastiska dagar som vi tillbringade andäktigt.  På vägen till Phoenix för att flyga ner till kusin Roger i Florida, passerade vi en kille som jag undrade var han tog vägen. Fred Flintstone har öppnat motel. Vi hörs i morgon.
Love you all, have a nice day. Dont worry about the food, we eat it all.
Eghert och Marja.


Mormor och morfar i Amerikatt

Det kommer att komma en ny kategori här. Mormor och morfar är i Amerikatt, så de kommer att använda bloggen som en resedagbok för oss här hemma. Håll tillgodo!

Badbattingen :)

När man är i stugan får man bada i en balja på verandan. Men det går bra det också :)

Lurvas-besök

Morbror Lurvas kom idag! Vilmer va så glad över att träffa honom :) Han har varit i Italien och jobbat i tre veckor, så de har inte träfftas på en månad. Men nu va han här! Och roligt va det, så roligt så vi va tvungna att stänka ut allt vatten ur kastrullen med potatis som morbror skulle skrubba :)

Strand-Ville

Det här fantastiska vädret har krävt en hel del avbrott för svalka och bad. Här kommer lite bilder på Ville och varma familjen :)
Kelly och kusin Dennis lapar sol.Semester och 1-års kalas.

Semestern är igång, en vecka avklarad sju kvar.
Vi har varit ute vid stugan hela veckan och mamma har haft mitt mobila bredband, så jag har inte kunnat blogga nu i veckan. Idag är vi hemma och tvättar lite, kommer åka tillbaka på tisdag morgon igen. Då kommer bredbandet vara med, jag lovar.
Vi hade 1-årskalas förra helgen. Släkten va där, korv grillades och jag hade bakat jordgubbstårta :)
Ville-Prutt blev överöst med massa fina pressenter som han lekar med hela dagarna. Och ett jätte tack till Gammelmorfar, Gammelmormor och hennes syster Liisa för presenterna, vi får ses senare i sommar.
God morgon Semester-Monstret

Åh hipp, Åh hipphurra! Idag så är det Villes 1-års dá!

Idag blev han ett år, den lilla prutten! På lördag blir det storkalas ute i stugan :) Den översta bilden är förövrigt den första bilden som togs på honom, därav jättetutten som tar upp halva bildrutan :P

Malin+Magnus=Sant

Kusinen gifte sig i lördags, det va såå fint! här fixar jag med hennes hår innan vigseln.
Kusinerna, brud och tärna. Obs! Bilden är knyckt från Malins facebookVille hade barnvakt, så det här var vad som mötte oss när vi kom hem. Ville och farfar :)

Hemma en sväng..

Vi fick nästa tvinga oss att åka hem idag.. Har varit i Stugan hela veckan. Det är verkligen så skönt! Lugn och ro, fåglar och sus och en å annan mygga :P
Jag hjälpte bonden på gården att bala hö här om dagen. Kul, men stickigt och svettigt också.
Hur som helst åkte vi hem idag. Vi ska ju springa Trosa Stadslopp och sen så gifter sig kusinen på lördag, så då ska vi ut i skärgården. Men på söndag åker vi nog tillbaka.. Nu har det mobila bredbandet kommit också, så nu kan ni få blogguppdateringar därifrån också :)

RSS 2.0