Växthusbygget del ett.

Nu  är vår odlingslådor klara, allt är sått och utplanterat. Vilmer har en egen liten krage med allt möjligt gott i som han sköter om. Idag va vi på brädgården och köpte virke till nästa odlingsprojekt, vårat växthus. Vi ska ha tryckad trall som golv. Växthuset har vi köpt på blocket från ett tyskt företag. Hjältarna har sågat och skruvat stomme till trallen. Jag har fått bära plank, tills jag fick en sticka i handen iaf :P Kelly sa att jag har gjort framsteg från mitt vanliga bidrag när nått ska byggas, "Du står ju inte bara i ett par trendiga gummistövlar och glor i alla fall.." Kelly däremot, han jobbar flitigt. I skrivande stund står han ute med en fotogenlampa och drar fast den sista trallen, fast besluten om att vi ska resa växthus direkt imorgonbitti.

Kommentarer
Postat av: eghertholm

I går kväll så tittade vi på film.

Filmen heter "Den lyckliga familjen". Hela den unga familjen, så fyllda med energi, så härliga tillsammans.

Mamma styr och ställer som vanligt, men med mer närhet och kärlek än vi någonsin sett tidigare.

Pappa med en blick och energi som bländar. Det syns att han trivs med att vara där han är i livet, nöjd med de val han gjort, tillfredställd och trygg med vad framtiden har att bjuda.

Den lilla sonen som känns som en minisol. Alla känner ljuset och värmen i sitt ansikte när han är med,den där värmen vi söker under senvintern och våren, den där värmen vi så gärna stannar kvar i under sommarkvällarna.

Vi skypade med Vilmer, Marica och Kelly i går kväll,

vilken film. Roligt för er andra att ni kan titta på några av bilderna här ovan, lovar att filmen är jättebra.Love them.Eghert o Marja

2012-05-19 @ 14:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0