Rhodos dag 1 och 2- Var finns alla kokosnötter?


Första dagen kom vi fram till hotellet, efter en gastkramande taxiresa, lagom till lunch. Vilmer tycker om hotellet och var mäkta imponerad av alla kanoner (läs kylaggregat) som sitter på alla tak. Vi badade i poolen, tog en lång middagslur och promenerade runt i kvarteren runt hotellet innan vi gick upp på rummet och stöp i säng.

Dagen idag började med hotellfruckost som var mycket uppskattad, för att sen packa ihop oss för att gå till stranden.
Det finns massa palmer på Rhodos, massa palmer men inga kokosnötter. Var är kokosnötterna?

Det va skönt på stranden, Vilmer hängde i skuggan och käka färsk frukt. Han tyckte det va superlyxigt med killar som kommer och säljer saker när man är sugen. Sen checkade han så att alla snorkelgrejer va iordning innan det va dags att hoppa i plurret.

Bada gick bra, men det där med simfenor va lite läskigt när det kom vågor, så vi väntar med det ett par dagar. 
Sen gjorde vi självfallet allt annat obligatorisk man gör på en strand: Samlat tillräckligt med runda stenar för att mamma ska få betala för övervikt på planet hem, funderat på om det finns något sätt att ta sig från vattnet till solstolen utan att få sand överallt och bränt oss på ryggen så klart (alla utom Vilmer dvs, han var förnuftig och hade soltröja).
Efter stranden tog vi ett dopp i poolen innan det var dags att gå upp och duscha. Middagen åts på Rhodos torg. Vilmer åt världens godaste halloumi med pommes och ca en liter färskpressad apelsinjuice, men har också smakat bläckfisk. Det "smakar som fiskpinnar fast lite gummi".. 

Efter middagen gick vi till "riddarborgen", eller gamla stan som det faktiskt är och spankulerade runt. Vi köpte glass och lite krimskrams och hade det bara väldigt bra. Vi träffade loppätna papegojor, fast de va mest obehagliga faktiskt.. 
Trötta, mätta och belåtna gav vi oss sen av tillbaka till hotellet.

Och för att samanfatta dagen så är den här bilden tagen 2 min efter att vi kom tillbaka till rummet och ca 30 sekunder innan han somnade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0